Svētdiena, 19.05.2024, 17:13

Meklēju ceļu

Vietnes izvēlne
Atbildes uz epastu

Ierakstiet Jūsu epastu:

Delivered by FeedBurner

Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa
Mūsu aptauja
Kā Jūs uzzinājāt par mūsu mājas lapu?
Atbilžu kopskaits: 51
Kalendārs
«  Aprīlis 2013  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Atbildes uz jautājumiem

Sākums » 2013 » Aprīlis » 29 » apmaldījusies dzīves ceļā...
14:37
apmaldījusies dzīves ceļā...
Labdien.
Laikam esmu nonākusi apburtā lokā un pati vairs neredzu izeju no savas situācijas. Dzīvoju ar vīru un trim meitām māsas mājā. Sākot ģimenes kopdzīvi vienmēr domāju, ka beidzot būs piepildījusies daļa no mana dzīves mērķa. Bet kaut kur dzīves ceļā apmaldījos. Šobrīd mans vīrs nestrādā un es viena uzturu ģimeni. Jā, mūs ļoti smagi skāra krīze valstī.Vīrs neko nedara. Sākumā pēc atlaišanas no darba bija depresīvs, bet tagad viss it kā labi, bet augām dienām viņš to tik vien dara kā sēž mājās un spēlē datorspēles. Reizēm man šķiet, ka viņa nemaz nav. Kā sieviete vienmēr esmu vēlējusies, lai vīrietis par mani arī spētu rūpēties. Bet to vairāk nejūtu.Esmu izmēģinājusi visu ko. Pat nemaksājusi par internetu, bet tas neko nemaina. Izņemot to, ka viņš sāka staigāt apkārt un es sabijos, ka būšu izjaukusi pati savu ģimeni. Dažreiz šķiet, ka viss manas vainas pēc. Varbūt arī man aiziet no darba... Bet nezinu vai tas ko mainīs. It kā saņemam atbalstu no sociālā dienesta. Mans darbinieks ieteica man meklēt palīdzību pie psihiatra. Bet es nevaru to atļauties, jo meitām jāmaksā par dārziņu un ēst jāpērk.
Sakiet lūdzu, ko man iesākt? Varbūt man samierināties?Varbūt to visu var atrisināt citādi? Bet vēlētos saglabāt anomitāti, lai vīram nākotnē nebūtu problēmas, jo viņš tā jau ir depresīvs.
Ar nepacietību gaidīšu atbildi.Inga

Labdien Inga!

Pēc Jūsu stāsta saskatu datorspēļu atkarību Jūsu vīram un līdzatkarības iezīmes arī Jums. Jūs stāstāt, ka vīrs pēc atlaišanas no darba bija depresīvs, šobrīd spēlē datorspēles un pat pēc Jūsu lūgumiem un darbībām situācija nav mainījusies. Tomēr vēlos Jūs iedrošināt nepadoties un neatstāt esošo situāciju tādu kāda tā ir pašreiz! Neatstājiet ne sevi, ne bērnus novārtā, jo Jūsu un vīra spēkos situācija ir izmaināma, ja vien problēma tiek atzīta. Nevainojiet sevi un neignorējiet savas sajūtas, jo tās Jums šobrīd pasaka būtisko! Līdz ar to, noteikti ieteiktu gan Jums, gan vīram meklēt atbalstu pie psihologa vai atkarības profilakses speciālista, kura apmaksu var izskatīt Jūsu pašvaldībā esošais sociālais darbinieks.

Papildus informācija par Rīgā esošajiem atkarības profilakses speciālistiem sk,šeit:

http://www.narcomania.lv/pub/index.php?id=125&gid=60&lid=601

Vēlu veiksmi un harmoniju Jums un Jūsu ģimenei!

Ar cieņu, sociālā darbiniece

Laima Valpētere



Kategorija: Sociālais darbinieks | Skatījumu skaits: 1502 | Pievienoja: lienec7344