Svētdiena, 19.05.2024, 18:19

Meklēju ceļu

Vietnes izvēlne
Atbildes uz epastu

Ierakstiet Jūsu epastu:

Delivered by FeedBurner

Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa
Mūsu aptauja
Kā Jūs uzzinājāt par mūsu mājas lapu?
Atbilžu kopskaits: 51
Kalendārs
«  Janvāris 2013  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Atbildes uz jautājumiem

Sākums » 2013 » Janvāris » 29 » Kāpēc neraisās sarunas?
13:52
Kāpēc neraisās sarunas?


Sveiki!
Vēlējos pie jums vērsties ar savu problēmu
Esmu kopā ar puisi vairāk kā 2 mēnešus,un bieži vien sanāk tā,ka es viņam saku lai viņš kaut ko pastāsta,bet pati klusēju,un tad nu šodien viņš pateica,ka viņam nepatīk tas ka es neko nestāstot,es bieži klusējot,vai lieku viņam runāt, viņš vienmēr ir tas kas uztur sarunu..
Bet ir tā,ka es neesmu no tām klusākajām,draudzeņu sabiedrībā un visur citur es esmu komunikabla,runājos ar citiem kaut ko stāstu,bet kāpēc ir tā,ka tieši ar viņu man neraisās sarunas?
Varbūt jūs varētu ieteikt,ko man darīt šinī situācijā?Kā uzturēt sarunu,un nebūt tai kas maz runā,jo ir nepatīkami ka puisis tā pasaka. Man ir svarīgs viņa viedoklis,un tas ir labi ka viņš pastāsta kas viņam nepatīk..
Kā man kļūt atvērtākai pret viņu,ja pret citiem es esmu? Kā uzturēt sarunu? Esmu tiešām izmisumā.. Paldies!

Labdien, Karīna!

                Cik saprotu Tevi neapmierina tas, ka Tu neesi atvērta pret savu puisi, kas traucē jūsu attiecībām, komunikācijai. Droši vien esi pamanījusi, ka komunikācija viegli raisās ar cilvēkiem, ar kuriem ir kopīgas intereses, hobiji, ir interese vienam par otru un vēl viens no svarīgiem komponentiem ir drošības sajūta ar šo cilvēku. Drošības sajūta, ka vari atklāti pastāstīt par sevi, savas domas, uzskatus, nebaidoties par to, ka kāds nosodīs, varbūt izsmies, ne tā padomās. Tādēļ ir svarīgi pašai sev noskaidrot, vai Tev ir bailes atklāties, jo var izmainīties tēls, kādu esi vēlējusies atstāt, bailes vairs nepatikt, varbūt Tev šķiet, ka Tavs viedoklis var tik kritizēts, nepieņemts?

Bailes kādu pazaudēt un kļūdīties stindzina.

Svarīgi būt pašai! Saprast kāda esi, nebaidīties to parādīt, būt tādai kā ar tiem, kuru klātbūtnē jūties komfortabli un droši. Sarunu veicināt var kopīga darbība, sava viedokļa, vērtējuma izteikšana par to, mēģināt atrast kopīgas intereses, pastāstīt, iepazīstināt ar sev mīļām un tuvām lietām, nodarbēm, pastāstīt par sev tuviem cilvēkiem – sarunas par sev tuvām , dabiskām lietām palīdzēs Tev atraisīties. Tam visam vajadzīga drosme atklāties. Drosme  palīdzēs tikt galā ar emocijām, kas iespējams Tev traucē atrast tēmu. Uzklausi, izrādi patiesu interesi par viņam tuvām lietām.

Lai izdodas!

Ar cieņu, Inese

Kategorija: Psihologs | Skatījumu skaits: 1432 | Pievienoja: lienec7344